Godnatt min skatt

Min älskade Zol.
 
Den 6 augusti fick du somma in. Du fick somna i min famn som jag lovat dig. Jag fick viska i ditt öra, om och om igen. Det är okej, vi är okej, jag älskar dig.
 
Jag fick känna dina sista hjärtslag mot mitt hjärta, ditt sista andetag mot min hand. Din värme mot mitt bröst och min mage stannade kvar hela dagen. Att släppa taget om din varma mjuka kropp var det svåraste jag någonsin gjort.
 
Du var mitt allt. Min vakthund, min livräddare, min bästa vän och min största trygghet. 
 
Dina andetag gav mig luft och dina ögon gav mig liv.
 
Jag saknar dig så att det gör ont. I en vecka var det på riktigt fysiskt svårt att andas. Nu gör det ont i stället. I magen, i hjärtat, i huvudet. Det gör ont i själen. 
 
Jag vet inte hur jag ska andas utan dig, hur jag ska röra mig. Vi var magneter, vi drogs till varandra och rörde oss tillsammans. Nu är jag ensam. 
 
Du var så mycket mer än ett husdjur, din själ var större än någons jag någonsin träffat på. Dina ögon sa allt, förstod allt. Du var allt. 
 
Min älskade Zol, min Zolros, prinsessa, älskade.
 
Helvete vad ont det gör att sakna dig! 
Jag saknar dig. Jag behöver dig för att fungera och jag vet inte hur det blev så. Hur växte vi ihop så totalt? Hur rotade du dig i mitt hjärta och växte in i varje millimeter av min själ? 
 
Hur fan ska jag klara mig utan dig?? 
 
Min älskade Zol. Jag hoppas att det gjorde dig lugn och trygg att få somna i mina armar, att min röst fick vara det sista du hörde. Att mina pussar på din panna var det sista du kände. 
Jag hoppas att du inte brydde dig om att din nacke var helt blöt av mina tårar. 
Jag hoppas att du vet att du var den mest älskade lilla varelsen i hela universum. Att du var så speciell, viktigare än någon annan. Att du var mitt allt, min klippa och min räddare i nöden. Att jag älskade dig mer än livet, och att jag visade det tillräckligt ofta.
 
Min lilla modiga tjej. Ingen kommer någonsin kunna mäta sig med dig. Ingen kommer någonsin kunna fylla din plats i mitt hjärta.
 
Ingenting kommer någonsin bli riktigt helt igen för du fattas. Jag saknar dig så jävla mycket!
 
Älskade Zol, jag är för alltid din. Lika mycket som du är min, är jag din. Alltid.