Torsdag

Igår var jag till vårdcentralen och träffade läkaren, äntligen!
Jag skulle även lämna blodprover men mina vener ville inte alls vara med så efter nio försök av tre olika söterskor fick jag gå därifrån med öpmma armar och en ny tid för blodprver. Så jag hoppas på att mina armar är mer villiga att ge ifrån sig blod nästa vecka så att proverna kan tas, och dom förhoppningsvis kan hitta en orsak till varför jag mår som jag gör.
 
Idag är det körlektion som står på schemat men jag har ingen lust alls, min hjärna har gått på högvarv sedan igår efter besök hos U-B, och jag har på grund av det sovit dåligt och vaknat på lika dåligt humör.
Men det är ju bara att bita ihop, ta sig igenom dagen och hoppas på att hjärnaktiviteten minskar och morgondagen blir bättre, det är ju inte direkt något ovant att må såhär.
 
Jag är så trött på mig själv och vill bara rymma hemifrån, jag gillar inte Sverige, jag vill bort härifrån. Bara bort från allt!
 
Min ultimata dröm hade ju varit att flytta utomlands, skaffa jobb och starta ett helt nytt liv någon annan stans långt bort ifrån allt som åminner om var jag är nu.
 
Man kan ju alltid drömma...