Åka båt!

Igår åkte jag med Lilly, Ulf å Martin ut med båten för första gången i år! Premiärtur från Rönnäng till Skärhamn för att köpa glass i hamnen :)
 
Strålande sol, knappt några vågor, helt perfekt väder för att åka båt. Att åka båt är verkligen sommarkänsla så det bara skriker om det, och trots min lilla rädsla för att gå i och ur båtar så älskar jag det, önskar att jag kunde spendera hela sommaren med att glida runt på havet men det får väl bli nästa sommar i stället.
 
Vi testade det nya glasstället i hamnen och gud vilken god glass! Riktigt fint och ljust och dessutom är halva stället bokaffär, helt klart ett ställe i min smak!
 
Idag har jag gått och stått en hel del och det känns allt i fötterna, jobb och städning och så en timmes skogspromenad med hundarna och småpromenader däremellan... Jag är så jävla otränad!
 
Men men, i morgon blir en något lugnare dag. Födelsedagsfika hemma hos pappa och sen tänker jag inte göra något mer ansträngande än det... Förutom promenader med hundarna såklart.. Men förutom det, segdag!
 
Nu sängen, tv, oreo, sova!