Papertowns

I fredags åkte jag och Linnea till Stenungsund och såg på Papertowns :)
 
Jag har väntat ungefär 3000 år på att den skulle komma ut på bio!!
 
Efter att ha läst nästan alla John Greens böcker, med Papertowns som en av mina favouriter, såg jag verkligen fram emot att se filmen!
 
Jag blev väldigt positivt överraskad över hur väl filmen följde boken. I det stora hela var det som att se boken istället för att läsa den, vilket är något som i alla fall jag tycker är extremt tillfredställande. Det finns inget värre än att läsa en bok, bli helt förälskad i den och sedan kommer filmindustrin och totalslaktar något du älskar! Haha, men jag gillade verkligen filmen,så otroligt bra och riktigt rolig! :)
 
Något annat som var roligt var att i princip alla i biosalongen verkade tillhöra skaran av John Green-fans, precis som jag. Jag hörde flera i salongen viska och kommentera precis samma saker som jag tänkte på (vad som var precis som i boken, vad som var ändrat eller inte med i boken) Dessutom verkade det som att ALLA hade sett Tfios eftersom att när Ansel Elgort poppade upp på duken hördes en kollektiv skarp inandning igenom hela salongen, och mumlet av "GUS!" (vilket är hand namn i filmen), vilket jag tyckte var en hysteriskt rolig reaktion :P
 
Det är faktiskt väldigt trevligt bara att veta att det finns fler lika nördiga John Green-fans i Sverige än bara jag. För ingen an mina vänner förstår hur fantastisk an faktiskt är.
 
Nu väntar jag på att det ska bli officiellt att Looking or Alaska också ska bli en film! :o
 
Och jag funderar på att gå och se Papertowns på bio en gång till.... 
 
Äslakde verkligen filmen!