Andra möjligheter

Det finns många olika sätt att göra, tänka och hantera saker eller situationer på.
 
Ibland undrar jag om jag har tänkt igenom alla alternativ, om jag hitat alla sätt, eller om det finns något mer som jag inte ännu vet. 
 
Jag hoppas det. 
 
¤
 
Jag håller på att trappa ner medicinen jag gått på i nästan ett år och jag känner mig konstigt nog väldigt lugn, nästan så att jag börjar fundera på om medicinen gjort mig mer nervig och ångestylld än jag redan naturigt är. 
 
Det vore ju jävligt segt...
 
¤
 
Jag träffade en läkare på Kungälv här om dagen, jag gillade honom. Typiskt när jag nästan garanterat inte kommer träffa på honom igen.. Bara älskar hur man träffar olika läkare varje gång. Varje. Gång. 
Det är tröttsamt både i och med att man varje gång måste börja om från början, och dessutom är det svårt att träfa någon man har sådant förtroende för från första stund att man vågar svara ärligt. 
 
Men av någon anledning kände jag min bekväm med honom på en gång, och jag kunde nästan svara, även på dom omöjliga frågorna.
 
Dom två mest omöjliga frågorna, som ALLA envisas med att ställa, varken det är en läkare, sköterska, psykolog, kurator eller vad det nu må vara, så ställs alltid två frågor.
 
- Hur mår du?
- Vad skulle DU vilja att vi hjälpte dig med?/Vad tror DU skulle kunna hjälpa?
 
Jag. Vet. Inte.
 
jag vet inte hur jag mår, jag har inte haft en bra vecka, jag har inte haft en extra dålig vecka, jag har haft en vecka. Det har varit morgon och kväll och dag ch natt i oändlighet och ingenting har varit varken bättre eller sämre. Visst, perioder på en dag/vecka/månad är jobbigare eller lite mindre jobbig. Det kan också vara lite bättre några minuter/timmar/dagar här och där. Men hur jag mår? 
 
Jag vet inte. 
 
Vad kan ni göra för mig? Få mig att må bättre. Hur? Jag vet inte. 
Vad tror jag skulle kunna hjälpa? JAG VET INTE. 
 
Hade jag vetat om NÅGONTING som kunde gjort det bättre/lättare så hade jag gjort det!
 
Hade jag vetat NÅGONTING som ni kunde gjort för mig för att göra det lättare, tror ni inte jag hade frågat då? Tror ni inte att jag hade bönat, bett, SKRIKIT PÅ HJÄLP om jag visste vad som behlövde göras??
 
Men jag vet inte. 
 
Jag vet ingenting...
 
¤
 
Jag ville bara skriva lite. Typ uppdatera, eller bara skriva av mig lite.
 
Whatever :)