Snart!

Dom senaste veckorna har gått fort! Hela förra veckan gick åt till att planera och fixa inför Cornelias födelsedag, det blev heldagsutflykt och sen överrasknings-grillkväll med vänner :)
Natten till fredag vaknade jag och hade extremt ont i ryggen, vilket ett besök till sjukgymnasten i måndags visade sig vara en disk som fått sig en knuff, så det är sjukgymnastik och vila (fast inte sitta still) som gäller. Får hoppas på att det går över fort! 
 
Så mesta delen av denna veckan har slukats upp av ryggont, och hundpassning. För övrigt så har det varit rätt händelselöst.
 
Just det, i lördags var det även dop för mitt lilla kusinbarn! Ett jättefint dop och väldigt trevligt kalas efteråt :)
 
 
Nu är det bara 21 dagar kvar tills jag och mamma åker till London! Gud vad jag längtar!!
Ska bli så himla skönt att få en liten paus i tillvaron, lite semester, och slippa ifrån verkligheten i några dagar. Sånt är välbehövligt emellan varven :)
 
Hoppas på fint väder och att vi hinner med allt på vår lista medans vi är där utan att stressa för mycket. Det jag längtar mest efter just nu är pizzan och efterrätten på Pizza Hut! Haha, det kan ha att göra med att jag är hungrig... :P Men ska även bli kul att se allt igen, och åka till Hampstead, det var ändå mitt hem i nästan fyra månader och det är en plats jag verkligen saknar! Alla fina parker och galet traffikerade vägar. Allt sånt. Och om jag beräknat det hela rätt så kommer Queen Mary's Rosegarden stå i full blom när vi kommer, vilket är något man verkligen inte vill missa, men som mamma missade när hon och Simon hälsade på mig när jag bodde där :)
 
GAH! Jag längtar verkligen ihjäl mig efter att åka! 
 
Bara en månad kvar. 
 
Så kan allt och alla bara hålla sig lugnt i en månad så att jag och mamma kan få åka i lugn och ro till mitt favouritställe på jorden, och ha fyra underbara dagar innan jag måste hem till mitt tråkigt riktiga liv i Sverige igen?
 
Okej? Okej.
 
Tack på förhand!
 
:)