Flygbiljett bokad!

Nu är allt äntligen klart, biljetten är beställd, allt är fixat och förhoppningsvis har jag inte glömt något viktigt!
 
Det enda som är kvar nu är småsaker som att kolla med banken så att mitt kort fungerar utomlands, skriva 500 packlistor och kolla upp precis hur mycket förmycket bagage som är acceptabelt att ta med sig. Jag kommer ju omöjligt få plats med allt i en väska, det är ju bara att inse!
 
Tack vare världens bästa Johanna så har jag en dator så att jag kan ha någon form av kontakt med omvärlden medans jag är borta, dvs ringa mamma på Skype på kvällarna och be henne säga till pappa att komma och hämta mig.... Haha, det kommer bli hur bra som helst det här! :)
 
Förövrigt så satt jag och läste lite om vad man får ha med sig när man flyger, och besvikelsen över att jag varken får ha med mig dynamit eller harpun i handbagaget gör ju det hela lite jobbigt... Harpunen får ju som tur är åka med i det incheckade bagaget, men hur ska jag göra med dynamiten?
Det är mycket att hålla reda på när man ska flyga. Men mest irriterande är nog att jag inte får ha med mig en vattenflaska på planet. Jag är alltid törstig. Alltid. Och är jag nervös, vilket jag misstänker rätt starkt att jag kommer vara, så blir jag ännu mer törstig. Å andra sidan kanske det är bra att jag inte har alternativet att sitta och balja i mig vatten för flygplanstoaletter skrämmer mig en aning, så de är väl rätt bra ändå.
 
:)